Pogosta vprašanja
o fitnesu
Ne, za obisk fitnesa ne potrebujete predhodnih izkušenj. Ponujamo raznolike programe in opremo, ki so primerni tako za začetnike kot izkušene vadeče. Poleg tega so naši usposobljeni trenerji vedno na voljo, da vam pomagajo in vas vodijo skozi vaše fitnes potovanje.

Število obiskov fitnesa za vidne rezultate se razlikuje glede na vaše osebne cilje in trenutno fizično pripravljenost. Na splošno priporočamo vsaj 3-4 treninge na teden za doseganje uravnoteženega napredka in izboljšanja telesne pripravljenosti.

Trajanje treninga se lahko razlikuje glede na vaše cilje in vrsto vadbe. Tipično trajanje učinkovitega treninga je med 45 minutami in 1 uro, vključujoč tako kardio kot tudi trening moči.

Za določitev ustreznih vaj je najbolje, da se posvetujete z osebnim trenerjem, ki bo ocenil vašo trenutno fizično stanje, cilje in morebitne omejitve. Na podlagi teh informacij vam bo trener lahko pripravil individualiziran vadbeni načrt.

Da, prehrana igra ključno vlogo pri doseganju fitnes ciljev. Ne glede na to, ali želite izgubiti težo, pridobiti mišično maso ali izboljšati svojo splošno telesno pripravljenost, je pomembno, da vaša prehrana podpira vaše treninge in cilje. Priporočamo posvetovanje z nutricionistom, ki vam lahko pomaga ustvariti uravnotežen jedilnik, prilagojen vašim potrebam.